Tel. 93 841 75 71 sotprint@sotprint.com
  LA MEJOR TECNOLOGÍA EN SERIGRAFÍA, OFFSET SECO, TAMPOGRAFIA Y TERMOGRABADO
 
SERIGRAFÍA
 
   

 

Serigrafia industrial : Es denomina així a la impressió per aquest
mètode sobre qualsevol suport que admeti aquesta tècnica, i la
seva producció en sèrie.

Bàsicament consisteix en marcar aquests suports amb tintes
especials, a les que s'els hi fa passar per una espècie de filtre de fils molt fins (pantalla de serigrafia), sobre el que i ha una reserva per on no hi passa la tinta.

S'utilitza aquesta tècnica en els treballs que no es possible utilitzar l'impremta tradicional, per la forma, mides i material de l'objecte a imprimir, o per les característiques del producte en quant a garanties de durabilitat ja que en serigrafia es deposita més gruix de tinta i amb formulacions molt especialitzades per cada material, que hi donen diferents matisos i una persistència que la litografia no pot oferir.

La serigrafia està especialment indicada per el marcatge o la fabricació dels seguents productes : Adhesius impresos, caràtules, sinòptics, quadres de comandament, displays, frontals per màquines, plaques, senyals, impressió sobre tèxtil, transferibles per aigua o tèrmics, impressió sobre materials rígids, semi-rígids, porosos, magnètics, electrostàtics, etc.

Segons la construcció de les màquines també es possible imprimir sobre superíicies cilíndriques, pots, tubs, etc.

   
 
 
 
         

SERIGRAFIA

PLA

SERIGRAFIA

RODO

 

SERIGRAFIA

CONIC

   
 
OFFSET SEC
 
  Offset sec. Es un procediment litogràfic indirecte. Es molt semblant al sistema offset tradicional, excepte que aquestes màquines tenen rebaixat el cilindre porta-planxes en 0.7 a 0.9 mm, deixant només la superfície que s'ha d'entintar en relleu amb una planxa de polímer, amb contacte amb el cilindre portamantilla de cautxo.

 

       

     
TAMPOGRAFIA  
  Tampografia es el sistema d'impressió més modern i versàtil en la difícil tasca d'imprimir articles acabats. Per la seva pròpia característica, es pot treballar pràcticament sobre qualsevol superfície o material, seguent el mètode ideal per realitzar les seves funcions del la forma més ràpida, neta i econòmica.    
         
  TERMOGRABAT    
    El Termograbat s' utilitza per articles de pell. El logotip es transfereix al producte a pressió i amb una temperatura. També pot imprimir-se a color, amb alguna limitació: Els colors Pantone no son possibles i només es poden aplicar alguns colors predeterminats com, or,plata, i altres colors metallitzats.

 
         
Tel. 93 841 75 71 sotprint@sotprint.com
Política de Privacidad | Términos de Uso 2006 duotono. Todos los derechos reservados
HOME